banner-powerslim-emmeloord-1.jpg

PowerSlim_NewLogo.png

Powerslim consulente Heerenveen

Afslankstudio_mooielijn_Erika_de_Vries.jpg

Erika de Vries gediplomeerd Powerslim coach

Bij Diëtiste Erika de Vries kun je slank worden, onder begeleiding afvallen, vet verliezen, zij zorgt voor contour verbetering, een gezond BMI en een gezond gewicht Dus heb je een te hoog BMI of een te hoog vetpercentage, wil je buikvet verliezen? Kom dan langs voor een Bodywrap TCCryo behandeling of maak gebruik van Powerslim of NewFigure.

  PowerSlim_NewLogo.png

Powerslim consulente Emmeloord

slim-afvallen-emmeloord.jpg

Alinda Wijnstra gediplomeerd Powerslim coach

Alinda WIjnstra heeft zich volledig toegelegd op Powerslim.
Dus wil je slank worden, onder begeleiding afvallen, vet verliezen, contour verbetering, een gezond BMI en een gezond gewicht kom dan langs in Emmeloord of Heerenveen

 

 

Bij voedingsdeskundige Erika de Vries van afslankstudio MOOIELIJN kun je terecht in Heerenveen als je wilt werken aan een gezond lijf. Heb je een te hoog BMI door een te hoog vetpercentage en wil je buikvet verliezen kom dan langs aan de Businesspark Friesland-west 41 1e verdieping, Heerenveen voor een gratis intake gesprek.
Samen met Erika de Vries stel je een programma samen om onder begeleiding af te vallen om zo te komen tot een gezond gewicht. Start met het Powerslim dieet en overleg of een Cryolipolyse behandeling of een Bodywrap ook voor jou geschikt is.
Vele vrouwen en mannen gingen je al voor!