Banner_powerslim.jpg

Wat is Power Slim?

Power Slim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een Power Slim voedingscoach. Het programma heeft 3 fasen met 6 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je je streefgewicht en leer je van je Power Slim voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven. De speciale samenstelling van de Power Slim producten zorgt ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat de spiermassa beschermd wordt. Behoud van de spiermassa zorgt voor een mooier silhouet maar houdt ook je stofwisseling op peil.

Powerslim  is ook geschikt voor jou.

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

Hoe werkt Power Slim?

Power Slim betekent niet minder eten, maar ànders eten. Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs.

Afslanken-met-powerslim_foto.jpg

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 54 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en een handig voorbeeld weekmenu met recepten. Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. Power Slim heeft ook een boek met daarin 14 voorbeeldmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Meer lezen over het Powerslim dieet ? Download het E-Book.

PERSBERICHT

Alinda wijnstra gecertificeerd Power Slim voedingscoach

 

Alinda Wijnstra van Afslankstudio Slim-afvallen Emmeloord heeft zich gecertificeerd als Power Slim voedingscoach. Hiermee is Alinda Wijnstragekwalificeerd om afvallers te adviseren en begeleiden tijdens het afvalproces.

Voor deze certificering heeft Alinda Wijnstra met goed gevolg de door diëtisten ontwikkelde Advanced Academy van Power Slim gevolgd. Deze werd gegeven aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

De Advanced Academy is een door het diëtistenteam van Power Slim ontwikkelde opleiding en dient als vervolg op de Basic Academy. Deze opleiding gaat dieper in op voedingsleer, afslanken en de fase gewichtsbehoud. Met het volgen van de Advanced Academy en het behalen van het bijbehorende examen, is Alinda Wijnstra gekwalificeerd om afvallers te adviseren en begeleiden tijdens en na het behalen van het gewenste streefgewicht.

De afgelopen tijd heeft Power Slim Nederland veel geïnvesteerd in het professionaliseren van haar voedingscoaches. Naast de Basic Academy, die men dient te volgen voordat men met het Power Slim concept mag werken, is er nu dus ook de Advanced Academy.

Met deze certificering wil Power Slim Nederland de kwaliteit van haar voedingscoaches waarborgen. Jaarlijks dienen de voedingscoaches zich opnieuw te certificeren. Om de twee jaar volgen zij opnieuw de Advanced Academy. Hiermee blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding, afslanken en gewichtsbehoud.

Waalre, Juni 2019