06 50960977 info@slim-afvallen.nl
Email

info@slim-afvallen.nl

Telefoonnummer

06 50960977

Bezoekadres

Slim Afvallen Joure
De Merk 11
8501AN Joure

Dokter J.H. Jansencentrum
2e verdieping
Urkerweg 1
8303 BX Emmeloord 

Vul hier het formulier in en ik neem snel contact met je op!

15 + 8 =

Voordelen van PowerSlim

  • 5 tot 6 eetmomenten per dag dus geen hongergevoel
  • het snelle resultaat houd je gemotiveerd
  • wetenschappelijk onderbouwd
  • deskundige begeleiding
  • groot assortiment voorwaardige eiwitrijke voeding
  • behoud van spiermassa
  • bevordert de stofwisseling (vetverbranding)
  • verlaging van bloeddruk
  • blijvend resultaat met een jaar lang coaching

Veel gestelde vragen

Ik ben flink afgevallen met PowerSlim en heb wat meer haaruitval dan gewoonlijk. Is dit normaal?

Meestal heeft dit te maken met een hormoonschommeling. Door het afvallen kan er een hormoonschommeling optreden. Het kan ook komen door een vitaminen/mineralentekort of verzuring van het lichaam. Je ziet dit vooral bij mensen die extreem aan het lijnen zijn (anorexia), maar ook bij mensen die een programma volgen om op gewicht te komen. Haaruitval kan voorkomen tijdens het volgen van ieder afslankprogramma. Tijdens het volgen van PowerSlim is het belangrijk om de voorgeschreven supplementen, groenten en vocht in te nemen. Hierdoor kun je de afvalstoffen in je lichaam goed afvoeren, ga je verzuring tegen en krijg je genoeg vitaminen en mineralen binnen.

Wat kost PowerSlim?

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. Als je wilt starten maak je een afspraak met je PowerSlim voedingscoach voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. Je coach overlegt samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken. Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,70. Heb je 5 producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Door de grote hoeveelheid eiwit in de PowerSlim producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, je coach begeleidt je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 tot 10 dagen. Dit starterspakket heeft ook een kookboek waarmee je lekkere gerechten kunt klaarmaken.

Mijn vetpercentage is gestegen in week 1. Doe ik het wel goed?

Ja, waarschijnlijk ligt het helemaal niet aan jou. In de eerste week tot 2 weken verlies je behalve vet ook veel vocht. De verhoudingen in het lichaam zijn dus anders waardoor het vetpercentage kan stijgen, terwijl je in absolute kilo’s wel vet verloren bent. En omdat spieren grotendeels uit vocht bestaan, denkt de weegschaal dat de spiermassa is afgenomen.Dit is niet zo. In week 2 en week 3 herstelt de vochtbalans zich volledig en zul je zien dat je vetpercentage daalt en je percentage spiermassa stijgt. Dat je gewicht gedurende de dag flink kan schommelen, weet bijna iedereen wel. Maar zoals je gewicht flink kan schommelen, zo kan je vetpercentage dit ook. Dat is dus heel normaal. Een reden hiervoor is het verschil in lichaamsvocht. De hoeveelheid vocht in je lichaam verschilt op ieder moment van de dag en hangt ook af van hoeveel je hebt gegeten en gedronken en of je naar het toilet bent geweest of nog moet. Bij vrouwen speelt ook de maandelijkse menstruatie een belangrijke rol. Hoe meer vocht je in je lichaam hebt, hoe lager je vetpercentage maar ook hoe onbetrouwbaarder de uitslag. Het vetpercentage wordt namelijk gemeten met behulp van stroompjes die door je lichaam lopen. Vetmassa geeft veel weerstand dus hoe meer weerstand de weegschaal meet hoe hoger je vetpercentage. Van water (vocht) ondervindt het stroompje nauwelijks weerstand waardoor je vetpercentage een stuk lager uit valt. Daarnaast kan ook de manier waarop je op de weegschaal staat en de positie waar je voeten staan verschil maken. Bekijk liever de verschillen over een hele week, weeg dan altijd op hetzelfde moment van de dag en altijd in dezelfde outfit, dan is je beeld het meest betrouwbaar.

Ik ben vegetariër, kan ik PowerSlim volgen?

Ja, PowerSlim is ook als vegetariër goed te volgen. Bijna alle PowerSlim producten zijn geschikt voor vegetariërs. Als je geen vlees eet, maar wel vis dan kun je natuurlijk vis eten. Eet je geen vlees en geen vis? Dan kun je voor je avondmaaltijd het beste tahoe, tofu of 2 eieren nemen. In deze producten zitten de minste koolhydraten. Andere vleesvervangers zijn vaak op basis van peulvruchten en bevatten al gauw 10 g koolhydraten per portie. Kies nooit een gepaneerde vleesvervanger. Paneermeel bevat namelijk koolhydraten en zuigt daarbij ook vet op tijdens de bereiding. Vraag bij je PowerSlim voedingscoach naar een uitgebreide lijst met geschikte vleesvervangers.

Kan ik de producten ook online bestellen?

Nee dit kan niet. Persoonlijke begeleiding is een onmisbaar onderdeel van het PowerSlim afslankprogramma. Daarom zijn PowerSlim producten alleen via de gecertificeerde PowerSlim coaches verkrijgbaar.

Wat is Stevia?

De PowerSlim producten worden niet gezoet met suiker of aspartaam. De zoetstof Stevia is 100% natuurlijk en levert 0 calorieën. Stevia wordt gewonnen uit een plantje dat in Zuid-Amerika al eeuwenlang als zoetmiddel wordt gebruikt.

Ainda Wijnstra

 

Je bent niet alleen, ik ben er om je te helpen!

Dagelijks zie ik in mijn praktijk hoeveel gemakkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou bij het bereiken van jouw afslankdoel. Ik blijf je graag ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.