06 50960977 info@slim-afvallen.nl

Fases PS. food & lifestyle

De nieuwste afvalmethode

Aanvragen

Fases PS. food & lifestyle

Uitleg 3 fasen dieet

De diëtisten van PS. food & lifestyle hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen. Het behandelplan is gericht op:

  • afvallen en bereiken van je streefgewicht
  • stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht

Fase 1 Afvallen

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PS. food & lifestyle per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies.

Fase 2 Bereik je streefgewicht

In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Je PS. food & lifestyle voedingscoach leert je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn.

Fase 3 Voorkom Jojo effect

Je kunt na het behalen van je streefgewicht nog een jaar lang maandelijks komen wegen. Je kunt in deze fase 4 verschillende wegen volgen. Kies wat het beste bij jou past.

Gewichtsbehoud

Je gewicht is gestabiliseerd, je hebt je valkuilen leren kennen en overwinnen en je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten om je gewicht levenslang vast te kunnen houden. We horen ook graag jouw persoonlijke ervaring!

slim afvallen

Echte resultaten! 

“Als ik foto’s van mezelf terugzie van 1 jaar geleden dan zie ik een ander mens. Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar. Eén ding weet ik zeker: Ik wil zeker niet meer terug naar mijn oude levensstijl!” 

Mijn aanpak

Ik begrijp dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PS. food & lifestyle niet alleen te doen. Samen met mijn persoonlijke begeleiding, ga je er helemaal voor. Ik ben betrokken bij jouw voedingsprogramma. En geef jou dat extra steuntje in de rug op moeilijke momenten, want die komen er vast.

Elke week bespreken we samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PS. food & lifestyle programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Weten wat de begeleiding van een PS. food & lifestyle coach voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

“Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!”

Contactgegevens

Email

info@slim-afvallen.nl

Telefoonnummer

06 50960977

Bezoekadres

Slim Afvallen Joure
De Merk 11
8501AN Joure

Dokter J.H. Jansencentrum
2e verdieping
Urkerweg 1
8303 BX Emmeloord