06 50960977 info@slim-afvallen.nl

New Figure

Gezond eten in combinatie met Amino Supplementen

Aanvragen

Slim Afvallen en New Figure

Slim-Afvallen is nu ook met het New Figure dieet gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afvallen. Dit dieet komt wat dichter naast de schijf van 5 te staan. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingssupplementen.

Daarbij gebruikt u ook de Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat die het afvallen ondersteunt. De eerste dag van iedere week is een appeldag (ontslakkingsdag). Ontslakken of ontgiften is nodig om alle afvalstoffen die zich in het vet- en bindweefsel hebben opgeslagen uit het lichaam te onttrekken. Dit is noodzakelijk, anders kan het lichaam geen vet verbranden. Deze appeldag duurt tot 14.00 uur, hierna neemt u een drinkbouillon. ’s Avonds mag u normaal eten. De appels mogen ook vervangen worden door ananas.

Persoonlijk dieetplan

Bij NewFigure kunnen we iedereen begeleiden met afvallen, van licht overgewicht tot obesitas. Wij maken een programma op maat! Je dieetplan wordt gemaakt op basis van de lichaamsscan, je leefpatroon, je streefgewicht en eventuele medische complicaties. Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch ,diner en snacks, en supplementen, val je af zonder honger of verlies van spiermassa. Je dieet is goed inpasbaar in een gezinssituatie omdat je tijdens het diner gewoon mee kan eten. Deze afslankmethode kun je naar eigen keuze in de praktijk van Slim-Afvallen volgen maar ook online want niet iedereen heeft tijd om wekelijks of 2wekelijks te komen wegen. Daarom heeft NewFigure bij Slim-Afvallen ook een online dieetmethode, met persoonlijke begeleiding op afstand. Ben je bekend met de NewFigure methode, dan kan je ook met het thuisprogramma zonder actieve begeleiding volgen. De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucks om het afvallen een succes te maken krijgt u bij de gratis intake.

New Figure
New Figure

Echte resultaten! 

“Dankzij de hulp van mijn coach ging het super goed!” 

Vraag nu meer informatie aan! 

Email

info@slim-afvallen.nl

Telefoonnummer

06 50960977

Bezoekadres

Slim Afvallen Joure
De Merk 11
8501AN Joure

Dokter J.H. Jansencentrum
2e verdieping
Urkerweg 1
8303 BX Emmeloord