06 50960977 info@slim-afvallen.nl

Over Alinda

Over Alinda

In 2008 kreeg ik te horen dat ik de ziekte van Crohn heb. Na jarenlang medicijngebruik met zijn bijwerkingen heb ik in overleg met de huisarts besloten om te stoppen met de medicijnen. Ik was ervan overtuigd dat ik een hoop kan oplossen door mijn voedingspatroon te veranderen. Door mijn moe zijn ging ik snaaien waardoor ik ook te zwaar was. Toen kwam PS. food & lifestyle op mijn pad. Met super begeleiding van mijn PS. food & lifestyle coach ben ik destijds 15 kilo afgevallen. En… als bijkomend voordeel had ik ook bijna geen last meer van mijn darmen! Ik ben mij toen nog meer gaan verdiepen in voeding en heb meerdere opleidingen gevolgd. Ook komt mijn eerder gevolgde coach opleiding goed van pas. Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan bij een collega van PS. food & lifestyle heb ik de knoop doorgehakt en ben ik in 2019 gestart met de praktijk in Emmeloord. Door het succes in Emmeloord durf ik het nu na bijna 2 jaar ook aan om in Joure een praktijk te beginnen.  Ik ben ervan overtuigd dat er ook in deze omgeving genoeg mensen zijn die zich fitter en energieker willen voelen door middel van een gezonde leefstijl. Ik vind het een uitdaging om mensen beter in hun vel te krijgen, zowel uiterlijk als innerlijk!

 

Alinda Wijnstra slim afvallen joure heerenveen
over Alinda

Meer over mij

  • Woon in Heerenveen met mijn man en 2 kids
  • Creatief brein
  • Gek op wijntjes drinken met mijn vriendinnen
  • Hou van de zee en vakanties op het water
  • Ik sport omdat het moet en goed voor me is maar mis helaas het stofje Endorfine waardoor alles blijkbaar heel makkelijk gaat

Echte resultaten! 

“Als ik foto’s van mezelf terugzie van 1 jaar geleden dan zie ik een ander mens. Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar. Eén ding weet ik zeker: Ik wil zeker niet meer terug naar mijn oude levensstijl!” 

Vraag nu meer informatie aan! 

Email

info@slim-afvallen.nl

Telefoonnummer

06 50960977

BezoekadresSEN

Slim Afvallen Joure
De Merk 11
8501AN Joure

Dokter J.H. Jansencentrum
2e verdieping
Urkerweg 1
8303 BX Emmeloord