06 50960977 info@slim-afvallen.nl

Vaarwel vakantiekilo's!

Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

SLIM AFVALLEN HELPT JOU VERANTWOORD EN SNEL AFVALLEN EN JE GEWICHT BEHOUDEN.

Contact opnemen

Vaarwel vakantiekilo’s!

Vind je het lastig om je gezonde levensstijl na de vakantie te herpakken of heb je vakantiekilo’s waar je van af wil? Ik kan jou daarbij helpen! Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

  • Professionele begeleiding
  • Voedingsprogramma op maat
  • Lekker en gezond eten
  • Een gezonde levensstijl
vaarwel vakantiekilo's

CONTACT OPNEMEN MET SLIM AFVALLEN

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op.

9 + 11 =

Ervaringsverhaal Tonny -21 kg

 Ik was al jaren te zwaar en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn en de knop ging om!

Op advies van mijn zus kwam ik aanraking met PowerSlim. Zij had PowerSlim zelf al eerder gevolgd en had goede resultaten. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PowerSlim center zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met mijn PowerSlim coach.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik uitleg over het PowerSlim programma en leerde ik mijn coach kennen. Het klikte vrijwel direct met mijn coach, dus besloot ik te starten. Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn en ging ik als een speer. Ik voelde mezelf met de week fitter worden en kreeg meer energie. PowerSlim was mede door de lekkere producten en recepten goed vol te houden. Het resultaat mag er wezen want ik ben inmiddels 21 kg afgevallen en zit daarmee zelfs onder mijn streefgewicht. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt en dat ik de knop heb weten om te zetten. Met dank aan mijn enthousiaste coach die mij heeft voorzien van goede adviezen, tips en complimenten!

 

Echte resultaten! 

“Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!” 

Informatie over Slim Afvallen

Email

info@slim-afvallen.nl

Telefoonnummer

06 50960977

Bezoekadres

Dokter J.H. Jansencentrum
2e verdieping
Urkerweg 1
8303 BX Emmeloord